Mikrolån med direkt utbetalning

Jämför och ansök om mikrolån som erbjuder direkt utbetalning

-
+
10000
Mikrolån
1 långivare hittades
Långivare Lånebelopp Lånetid Effektiv
ränta
Kostnad Återbetala
94
Meddelandelån
Mer info
1 000 kr 30 dagar 0% 0 kr 1 000 kr

Det här är en högkostnadskredit. Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Flera mikrolångivare erbjuder direkt utbetalning

Man får direkt utbetalning på mikrolån

Om du har behov av pengar omedelbart ska du söka efter mikrolån med direktutbetalning. Det är inte alla mikrolån som går att få direkt på kontot men genom att välja rätt långivare kan det vara möjligt. Om du ansöker hos ett låneinstitut som samarbetar med den bank du har kan du få pengarna överförda direkt, förutsatt att du ansöker på en vardag. Ta dig dock en funderare på om du verkligen behöver ta ett mikrolån för att klara dina utgifter. Ett mikrolån kostar i form av ränta och avgifter och är därför inget du bör ansöka om utan att tänka efter. 

Få svar på din ansökan direkt

Låneinstitut online kan ge dig svar på om du får din låneansökan godkänd direkt på din dataskärm, inom bara några ögonblick. Det går fort och enkelt att ansöka om mikrolån hos långivare som ligger online. Inga papper och blanketter behöver skickas in och det långivaren vill veta finns tillgängligt på nätet. Tillsammans med de uppgifter du lämnat kan låneinstitutet fatta beslut på mycket kort tid om du får ditt mikrolån eller inte.

Direkt utbetalning av mikrolån till ditt konto

Hittar du en långivare som ger dig bra villkor, en låg ränta och som dessutom beviljar dig ditt mikrolån så har du stora möjligheter att få ditt mikrolån insatt direkt på ditt bankkonto. Majoriteten av låneinstituten har ett samarbete med flera av storbankerna. Det betyder att om du har ett konto hos någon av storbankerna kan du få mikrolånet direkt utbetalt.

Om du till exempel har ett konto hos storbanken Nordea och långivaren Vivus ger dig bra villkor, då kan du få mikrolånet utbetalt direkt till ditt bankkonto eftersom Vivus samarbetar med Nordea. De banker som låneinstituten normalt har ett samarbete med är:

Om den långivare som du har bestämt dig för inte samarbetar med din vanliga bank får du ändå mikrolånet utbetalt till dig inom ett dygn. Vilka långivare som samarbetar med din vanliga bank och vilka utbetalningstider som gäller är enkelt att ta reda på genom att göra en jämförelse. 

Oftast längre utbetalningstid med betalningsanmärkning

Du kan i vissa fall trots en eller flera betalningsanmärkningar få ett mikrolån och även få pengarna utbetalda direkt. Långivarna ser hellre framåt än bakåt och bryr sig inte lika mycket om din historia som dina framtidsutsikter, speciellt när det gäller små mikrolån. Om du uppger att du har en betalningsanmärkning så sorteras de långivare som inte ger mikrolån till de som har betalningsanmärkningar bort, och resterande presenteras i sökresultatet.

Även ett litet mikrolån ska betalas tillbaka. Om du har betalningsanmärkningar och känner på dig att det kommer att bli svårt eller omöjligt att betala tillbaka ditt mikrolån så avråds du bestämt att ta ett mikrolån. Har du även andra lån som du måste betala av bör du tala med dessa långivare om en avbetalningsplan för de gamla lånen innan du tar ett nytt mikrolån.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka
Exempel
Ett mikrolån 2000 kr i 30 dagar med direkt utbetalning och räntekostnad 139 kr ger dig en effektiv ränta på 126 % och totalt 2 139 kr att återbetala.