Användarvillkor

§1 Personuppgifter

Mikrolånen.se hanterar eller lagrar inga personuppgifter eller ansökningar. Alla ansökningar hanteras av de kreditbolag och mikrolångivare som vi rekommenderar. Mikrolånen.se utför inga kreditupplysningar.

§2 Ansvar

Mikrolånen.se tar inte ansvar för skador eller konflikter beträffande mikrolån, avtal eller överenskommelser mellan mikrolångivare, kreditbolag och dig som mikrolåntagare. Mikrolånen.se kan ej krävas på ersättning för skador eller ses som delaktig i eventuella tvister som uppstår mellan dig som mikrolåntagare och mikrolångivaren. Mikrolånen.se har ingen som helst part i de avtal som skrivs mellan dig som mikrolåntagare och det kreditbolag där du lånar pengar av. Mikrolånen.se är endast ansvarig för denna webbsidas innehåll, den information som publiceras och det som vi direkt kommunicerar till dig som privatperson eller de mikrolångivare vi rekommenderar. Vi hänvisar till respektive mikrolångivare där du ansöker om mikrolån för att ta del av de allmänna villkoren som gäller för mikrolånet.

Vi rekommenderar starkt att du budgeterar din ekonomi innan du ansöker om mikrolån och vi uppmanar inte privatpersoner med stora skulder och låg inkomst att ansöka om mikrolån.

§3 Ändring av allmänna villkor

Mikrolånen.se kan komma att ändra dessa allmänna villkor. Därför bör du hålla dig uppdaterad på de allmänna villkoren som finns på denna sida med jämna mellanrum.

Hjälpte den här artikeln dig? JA NEJ

Vad är det du behöver hjälp med?

Ditt namn:

Din e-mailadress (om du vill ha svar):

Skicka